Il’di Arts és ami mögötte van

Sokan töprengnek azon, hogy saját vállalkozást indítsanak. Míg egyesek számára ezek a tervek csupán gondolatok maradnak, addig én már az egyetemi éveim alatt azon törtem a fejem, mit is szeretnék csinálni szívvel-lélekkel, ahol nem számolom vissza a perceket a munkaidő leteltéig?

A vágyam valóságot öltött, amikor 2018 év végén elindítottam saját kreatív üzletemet. Az iskolákat persze nem hagytam abba, hiszek a folyamatos fejlődés erejében és abban, hogy iskoláim hozzásegítenek vállalkozásom sikerességéhez. Mérlegképes könyvelői végzettségem segít a számok, adózási és pénzügyi adatok könnyebb átláthatóságában. A vállalkozásfejlesztés Msc képzés az egyéni vállalkozásom, illetve annak termékfejlesztésében nyújt újabb lehetőséget. A lakberendezői és cukrász végzettség a kreatív gondolatok szabad szárnyalását idézik elő, amikor ezen hobbijaimnak élek.

Az életemnek fontos alkotóeleme a kreativitás. Az egyik kedvenc szabadidős tevékenységem a horgolás és a ,,Vintage” stílusú otthoni díszelemek készítése. Ehhez elengedhetetlen a határtalan fantázia. Ezért egy kézzel készült, egyénre szabott termékekkel foglalkozó vállalkozást hoztam létre. A termékeim között megtalálhatóak kulcstartók, ásvány ékszerek, horgolt kiegészítők és amigurumik. Ajándéktárgyaimban az emberek érzéseit jelenítem meg különböző módon. Valaki rajzot kér a kulcstartón lévő medálba, más az ásványok színeivel játszik és ezek mellé egyedi charmokat teszek rá a megajándékozott fél érdeklődési körének megfelelően.

A termékeim kiegészítőként vannak számon tartva, de mire megérkezik az ajándékozott fél számára, akkor már olyan érzelmi többlettel bír, hogy nem a fiók tartalmát fogja gazdagítani, hanem láthatóságot biztosítva olyan helyre teszi ki, ahol minden nap látni fogja azt.

Leld örömödet az oldalam böngészésében.

Üdvözlettel:
Ildi

A termékek készítője. 🙂
  • Nincs termék a kosárban